Misiune

UntitledBiblia este plină de principii legate de grija pentru semeni și de dorința lui Dumnezeu de a fi cunoscut și închinat de către toate popoarele lumii. Dumnezeu întotdeauna i-a folosit pe oameni pentru a transmite mesajul Lui, altor oameni sau altor neamuri. Cel care a primit mult are și o responsabilitate mai mare și i se va cere mai mult. Acum este și timpul României să fie o lumină pentru alte popoare și să împărtășească din multele binecuvântări pe care le-a primit. Cât timp există sute de milioane de oameni fără Biblie în limba lor și mii de grupuri etnice neevanghelizate, nu putem să stăm nepăsători dacă vrem într-adevăr să fim ascultători și să facem “ucenici din toate neamurile”. Misiunea transculturală poate și trebuie să facă parte din viața fiecărui credincios, fie prin rugăciune, fie prin dăruire sau chiar prin a merge până la marginile pământului.

Oamenii din biserica noastră au fost și sunt implicați în misiunea transculturală, fie prin proiecte de lungă durată, fie prin susținerea punctuală a unor proiecte de misiune, în Mozabique, Honduras, India, Namibia, Thailanda, Filipine, Albania.

Dacă ai întrebări, dacă vrei să știi mai multe despre aceste proiecte sau dacă vrei să afli cum ai putea fi implicat, te rog să nu eziți să ne contactezi la întâlnirile bisericii sau prin formularul din secțiunea de contact!