Femei

3“Un cuvânt spune Domnul şi femeile aducătoare de veşti bune sunt o mare oştire.” Cartea Psalmilor 68:11

 

Suntem conștiente că Dumnezeu ne-a mandatat să facem faptele bune pe care le-a rânduit pentru noi înainte de întemeierea lumii. Dar cum vom ști care sunt faptele pe care trebuie să le facem dacă nu Îl căutăm? De unde vom ști care este planul Său individual, cu fiecare dintre noi, dacă nu îi studiem Cuvântul și nu stăm în prezența Sa? Pentru a fi femei înțelepte, cinstite, cumpătate și credincioase în toate lucrurile, așa cum ne îndeamnă Cuvântul Domnului, căutăm prin grupele de studiu să descoperim și să dezvoltăm talentele și abilitățile cu care am fost înzestrate pentru a sluji altora. Vrem ca în urma întâlnirilor noastre să aducem mult rod, implicându-ne în activități practice care să fie o binecuvântare pentru cei din biserică și nu numai.

Proiectele noastre sociale includ: vizite la spitalul de psihiatrie, dăruind un pachet cu produse pentru igienă și lucruri personale; strângere de fonduri pentru familii aflate temporar în situații dificile; diferite acțiuni de caritate pentru familii din afara bisericii, etc…)

Formatul de studiu pe care îl propunem pentru un an este un studiu toamna (octombrie-decembrie) și unul primăvara (februarie-aprilie.)

Până în prezent am parcurs împreună următoarele studii:

2012 – Disciplinele spirituale, de Richard Foster

2012 – Cum să-ți trăiești viața mai presus de tine însăți, (un studiu despre roada Duhului) de Beth Moore

2013 – Descoperă-ți darurile cu care te-a înzestrat Dumnezeu, Don&Katie Fortune

2013 – Eliberată, de Beth Moore

2014 – Cum să-ți atingi potențialul maxim pentru Dumnezeu, de Charles Stanley