Despre liderii noștri

profil Pastor Adi Galiger 

”Există în mine acea zvâcnire spre a apuca ce nu se poate prinde, spre a vedea ce nu poate fi văzut. Mai tare decât toate vocile, mai vizibilă decât toate mâinile întinse spre mine este chemarea lui Dumnezeu adresată mie. Pasiunea mea este să văd oameni apropiindu-se de Dumnezeu, în închinare, prin Cuvânt, într-un context de libertate, cultivând relații sănătoase, având un caracter autentic de ucenic al Domnului Isus, trăind cu bucurie și cu dragoste pentru Dumnezeu și pentru semeni.” A G

Adi este căsătorit cu Florentina din 1997 și împreună locuiesc în Oradea. Este licențiat în teologie și muzică, are un masterat în teologie, a compus și înregistrat multe cântece de închinare cunoscute, a plantat două biserici în Oradea, a organizat o serie de conferințe de închinare, de instruire și formare de lideri, a produs materiale pentru emisiuni radio-TV și predă la Colegiul Biblic Est European. În 2011 a plantat Biserica IMPACT.

 

 

florinmitraPastor asociat Florin Mitra

,,deci, dacă cineva se curățește… va fi un vas de cinste, sfințit, folositor  Stăpânului sau, destoinic pentru orice lucrare bună” 2 Timotei 2:21 ”Pasiunea mea este să văd: oameni mântuiți prin iubirea lui Isus, oameni schimbați prin puterea lui Isus, oameni maturizați prin cunoașterea și împlinirea Scripturilor, adică oameni plini de pasiune pentru Domnul și plini de pasiune pentru semeni.” F. M.

Florin este căsătorit cu Nicoleta și împreună au patru copii, Oana, Ligia, Daniela și Andrei. Este absolvent al Universității Emanuel, Oradea, licențiat în teologie și muzică. De mai bine de 25 de ani este implicat în slujirea Împărăției lui Dumnezeu prin muzică, predicare, instruire, ucenicie și consiliere. A fost pastor al bisericii Betania din Rupea din 2000 până în 2010, apoi a locuit 3 ani în Mediaș unde a coordonat un proiect de instruire și formare de lideri și a fost implicat în diferite biserici și proiecte din județ. În 2013 s-a întors împreună cu familia în orașul natal, Oradea. Slujește ca pastor asociat în biserica IMPACT, Oradea, lucrează cu copiii de la un Centru de Plasament și predă la Colegiul Biblic Est European. 

 

 

DSC_4291Răzvan Petrică

”Îl iubesc pe Dumnezeul pe care îl slujesc pentru că din toate vorbele bune pe care le spusese casei lui Israel Domnul, nici una n-a rămas neimplinită: toate s-au împlinit.(Iosua 21:45). De aceea cred din toată inima, că după atâta amar de bășcălie și deznădejde, chiar de autoflagelare, a sosit timpul să spună cineva, pătrunzător, adecvat și răspicat că nu este o nenorocire să fii creștin. Dimpotrivă: este cea mai mare binecuvântare. Și a fi creștin nu presupune să te supui unui set de reguli, ci să fii un om de calitate. Asta cer fierbinte Domnului pentru mine și pentru familia mea. Să fim oameni de calitate… și încă ceva… nu cred că am apărut întâmplător acum, vorba lui Iorga: vremea ne-a scos în cale.” R P

Răzvan este din Oradea și este căsătorit cu Timea din anul 2010. A fost parte din Biserica IMPACT încă de la început, slujind prin predicare, implicându-se în multe din proiectele bisericii. Coordonează lucarea cu tinerii și adolescenții. Este absolvent al Colegiului Biblic Est European, secţia Teologie Educaţie Creştină și lucrează în departamentul de misiune la Căminul Felix.

 

Această echipă este completată de lideri slujitori, reprezentanți ai tuturor departamentelor bisericii.