Barbati

Untitledman1

ce anume face un bărbat să fie bărbat adevărat?

1 Timotei 3  … fără reproș, bărbatul unei singure neveste, demn, cumpătat, înţelept, vrednic de cinste, primitor de oaspeţi, capabil să înveţe pe alţii. Să nu fie nici beţiv, nici bătăuş, nici doritor de câştig nedrept, ci să fie onorabil, blând, nu certăreț, nu iubitor de bani; să-şi administreze bine casa şi să-şi educe copiii cu bun simț… să aibă şi o bună mărturie … nu cu două feţe … să nu fie înșelător… să păstreze taina credinţei într-un cuget curat.

Noi credem că un bărbat creștin, căsătorit sau nu, trebuie să fie un model, un lider responsabil, un slujitor și un exemplu demn de urmat; un preot în casa și în contextul în care trăiește, prin caracterul său, prin valorile după care își trăiește viața. Iar aceste caracteristici sunt rezultatul alegerilor zilnice, o devenire conștientă spre asemănarea cu chipul lui Christos, pentru a putea fi așa cum a fost creat să fie, atingându-și potențialul maxim.

Vino să fii parte din această aventură a cunoașterii lui Dumnezeu, a principiilor Cuvântului Său! Te invităm la întâlnirile noastre, fie de părtășie la un mic dejun, fie la un studiu tematic într-un grup restrâns, fie la proiecte practice de implicare socială în folosul semenilor noștrii!