Adolescenti si tineri

maini 1             Vrem să fim parte la ridicarea şi formarea unei generaţii noi plină de entuziasm şi pasiune pentru Dumnezeu şi pentru orice lucrare bună!

            Dorința noastră este ca tinerii să-L cunoască şi să-L experimenteze pe Dumnezeu, să cunoască, să-şi asume şi să cultive valorile creştine în viaţă. Vrem ca tinerii să acţioneze pentru binele moral, social şi material al societăţii noastre, promovând valorile creştine. Vrem ca această generaţie să fie parte din răspunsul lui Dumnezeu la bunăstarea spirituală şi materială a ţării!

            Pentru ca toate acestea să devină realitate, avem nevoie de cultivarea unor relaţii bazate pe respect şi încredere. E nevoie de vulnerabilizare, de timp și energie,  pentru a putea cunoaşte atât problemele şi contextul de viaţă, cât şi visele sau năzuinţele tinerilor. Ne dorim ca tinerii sa găsească aici un ajutor, un model, un mentor, un prieten. Vrem să inspirăm tinerilor o mentalitate de luptător, de campion, de excelenţă în orice domeniu. Credem că ei trebuie să audă, să creadă şi să se pregătească pentru a fi ceea ce vrea Dumnezeu cu fiecare: cap şi nu coadă, destoinic şi nu codaş, soluţie şi nu problemă. Studiem împreuna cu ei Biblia,  fiind convinşi că în Scripturi sunt izvoarele vieţii. Vrem ca tinerii noştri şă-şi construiască viaţa pe temelia relaţiei cu Dumnezeu și aceasta să fie reflectată în relaţiile cu semenii lor şi într-o relație de acceptare, respect şi curăţie cu propria lor fiinţă.

            Credem că doar oamenii schimbaţi pot aduce o schimbare în jurul lor! Vrem să spunem adevărul! Pentru că într-o lume a minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar. Noi vrem să aducem schimbarea bisericii şi a ţării, în voia lui Dumnezeu!